03. Fazekak
A fazék, az a készítmény, mely folyadék, és a folyadékhoz hasonlóan meríthető és tölthető, szemes vagy darabos tárgyak befogadására szolgál. A fazék készülhet mindenféle anyagból, úgymint fából, kőből, bőrből, bármilyen fémből, agyagból, üvegből stb. A fazék, fazekak, formára nézve a legrégibb időtől fogva gömbölydedek. A fazék, fazekak alakjának oka, a célszerűség.A termék menü alkategóriái:
Indukciós rozsdamentes fazék 4,30 l
8,990 Ft
Az indukciós rozsdamentes fazék 4,30 l a konyhafelszerelés alapvető darabja számos felhasználási móddal. Az indukciós rozsdamentes acél fazék alkalmas a magasabb hőmérsékleten való főzésre, és a sütőbe is betehető. A fazék vastag falai tárolják a hőt, így hosszabb ideig marad meleg és maga a főzés is gazdaságosabb. A vastag indukciós talp biztosítja azt, hogy minden típusú tűzhelyen használható legyen: - elektromos, gáz, indukciós, kerámialapos készülékeken és fatüzelésű kályhán is.1. Kialakítása: - Gömbölyded. Az anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél. A fedő hőálló üveg. Szegecseléssel rögzített fülek az edényen, és lecsavarozható fém gomb a fedőn.2. Használat: - A fazék az a konyhai eszköz, amelyet főleg folyékony ételek, mint például levesek, főzelékek vagy tészta, elkészítésére használunk. Alkalmas a vízben való főzésre, például tészta vagy leves készítésére. A fedő használata segít a gyorsabb és egyenletesebb főzésben, különösen a lassú főzésnél. 3. Tisztítása:..