Hőmérők
A hőmérők a hőmérséklet mértékének jelzésére alkalmas eszközök, adott mérési tartományon belül, valamely hőmérsékleti skála beosztása alapján. A hőmérők működési azon az elven alapul, hogy a hőmérséklet változása hatással van egy anyag tulajdonságaira. Az anyagok hőmérsékletfüggő tulajdonságai közül a leggyakrabban használtak a hő tágulás és az elektromos ellenállás változása. Az egyik legelterjedtebb hőmérő típus a higanyos hőmérő, amely a higany hő tágulásán alapul. Az elektromos hőmérők közül a leggyakrabban használt típus az RTD (Resistance Temperature Detector) és a termoelem. Az RTD egy olyan hőmérő, amelynek ellenállása változik a hőmérséklet változásával. A digitális hőmérők a kijelzőn mutatják a hőmérsékletet. Ezek a hőmérők általában egy érzékelőből és egy mikroprocesszorból állnak, amelyek közötti kommunikáció segítségével méri és jeleníti meg a hőmérsékletet.
Digitális húshőmérő, ételhőmérő Banquet
3,650 Ft
A digitális húshőmérő, ételhőmérő Banquet segítségével pontosan ellenőrizhető a sültek, sütemények, desszertek és italok belső hőmérséklete. A digitális húshőmérő, ételhőmérő Banquet egy fém tű, mely egy digitális hőmérőhöz csatlakozik. A húshőmérő az ételek belső hőmérsékletét mutatja, mégpedig úgy, hogy a tűszerű részét a hús, a sütemény, a desszert belsejébe szúrva, az italba helyezve érzékeli azoknak a hőmérsékletét. Ez a digitális ételhőmérő hasznos segítség lehet a bonbonkészítés, csokoládé temperálás során is. A -17 °C és +200 °C közötti méréshatár lehetővé teszi, hogy bármilyen étel elkészítésénél lehessen alkalmazni, legyen szó lassan főtt, alacsony hőmérsékletű ételekről vagy magas hőfokon sütött fogásokról. A 11 cm hosszúságú mérőszonda (hegyes, vastag rozsdamentes acéltű), ami a derékszög értékein belül bármilyen fokban behajlítható, elegendő mélységet biztosít ahhoz, hogy pontosan mérje az ételek belső hőmérsékletét, anélkül, hogy megégetné magát. A maghőmérő egyszerűen ki..
Konyhai digitális maghőmérő, ételhőmérő TP...
1,950 Ft
A konyhai digitális maghőmérő, ételhőmérő TP300 egy fém tű, mely egy digitális hőmérőhöz csatlakozik. A maghőmérő az ételek belső hőmérsékletét mutatja, mégpedig úgy, hogy a tűszerű részét a hús, a sütemény, a desszert belsejébe szúrva, az italba helyezve érzékeli azoknak a hőmérsékletét. Ez a digitális maghőmérő remek segítség lehet a bonbonkészítés, csokoládé temperálás során is. A -50 °C és +300 °C közötti méréshatár lehetővé teszi, hogy bármilyen étel elkészítésénél lehessen alkalmazni, legyen szó lassan főtt, alacsony hőmérsékletű ételekről vagy magas hőfokon sütött fogásokról. A 11 cm hosszúságú mérőszonda (hegyes, vastag rozsdamentes acéltű), ami a derékszög értékein belül bármilyen fokban behajlítható, elegendő mélységet biztosít ahhoz, hogy pontosan mérje az ételek belső hőmérsékletét, anélkül, hogy megégetné magát. A maghőmérő egyszerűen ki- és bekapcsolható, így energiatakarékosan használható. A készülék energiaellátását egy db 1,50 V -os (LR44) gombelem biztosítja. A gomb e..