06 20/371-0869; 06 30/819-4818

Uzsonnázó kés

Uzsonnázó kés
Az uzsonnázó kés mindennapi használati eszköz. Két lehetséges alkalmazási területe a vágás és szúrás. Az uzsonnázó kés pengéjének alapanyaga szinte minden esetben acél. A markolat elkészítéséhez használt anyagok listája sokkal bővebb. A leggyakoribb, és legegyszerűbb választás a műanyag, más kések egyetlen fémdarabból vannak megmunkálva. Hagyományos késeken gyakran találunk fa, agancs, vagy csontmarkolatot.
Fa vajkenőkés 21 cm

Gyapay László fafaragó mester

Fa vajkenőkés 21 cm

rating

1,150 Ft

A fa vajkenőkés 21 cm alkalmazási területe a vaj, a kenőmájas, a lekvár, a méz stb. egyenletes felvitele a kenyérre, zsemlére és a vajszerű élelmiszerek vágása. A fa vajkenőkés nem csupán kiváló minőségű és gyakorlatias kenő és vágóeszköz, hanem a környezetbarát életmód jegyében készült termék. A 21 cm hosszú, méhviasszal kezelt fa kés kemény faanyagból készült, így időtálló. Az anyaga bükk fa.Tisztítása: - Hagyományos módon, semleges folyékony mosogatószeres vízzel, kerülje a karcosodást okozó szerek használatát. Félévente egyszer olívaolajjal vékonyan kenjük be. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát. Mosogatógépbe nem mosható!Figyelem! - Gyermekek által is használható, éllel nem rendelkező fa kenőkés. Szülői felügyelet mellet bátran ügyeskedhetnek vele, sérülés okozása nélkül. Maguk készíthetik el szendvicsüket, lekváros kenyerüket. Közben persze az ügyességük is fejlődik.Részletes méretleírás:- hosszúság: 21 cm; - ebből a kenő rész: 10,50 cm- szélesség kenő rész: 2,50 cm; - ..

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)