06 20/371-0869; 06 30/819-4818

Káposzta és tökgyalu

A káposztagyalu a fejes káposzta vékony szeletekre való feldarabolására szolgáló konyhai segédeszköz (szerszám). Kimondottan arra lett tervezve, hogy a káposztát gyorsan és hatékonyan lehessen feldolgozni, ami elengedhetetlen a savanyú káposzta elkészítéséhez vagy különféle ételekhez, salátákhoz való adagolásához. A káposztagyalu általában kettő, vagy három részből tevődik össze: - a munkapad, a vágó kés, és a káposztafejet tartó kocsi. (A káposztafejet tartó kocsi csak a nagy konyhai káposztagyaluk tartozéka.) A hagyományos káposztagyalu fa keretből és acélkésből áll. A kerete készület fémből vagy műanyagból is.
A tökgyalu ezzel szemben a keményebb, vastagabb zöldségek, mint a főzőtök vagy a cukkini hasábokra való gyalulására, reszelésére szolgál.
Zöldséggyalu, zöldségszeletelő 5 az 1-ben

P.R.C

Zöldséggyalu, zöldségszeletelő 5 az 1-ben

rating

9,850 Ft

A zöldséggyalu, zöldségszeletelő állítható pengével szilikon hatású kemény műanyagból, rozsdamentes acélból és egyedülálló borotvaéles acélpengékből készült. A borotvaéles acélkés (penge), használata mégis 100 %-ig biztonságos a készletben található ujjvédőnek köszönhetően.1. Használata:- A magyar nyelvű használati utasítás a termék dobozában.2. Tisztítása:- Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható, de egyáltalán nem ajánlott.3. Figyelem!- A rozsdamentes zöldséggyalu, zöldségszeletelő állítható pengével borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. Gyerekek elől elzárandó.- A zöldséggyalu, zöldségszeletelő a következő részekből tevődik össze:    1 db gyalupad srégen elhelyezett vágókéssel.    1 db ujjvédő, ami biztonságos védelmet nyújt a..

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)