06 20/371-0869; 06 30/819-4818

Halfőző bogrács

Halfőző bogrács

A halfőző bogrács egy szabad-tűzi főzőedény. A bogrács elnevezései, fazék, üst, valamint katlan szó változatai, melyek utalnak a bogrács anyagára, nagyságára illetve rendeltetésére, Pl. rozsdamentes bogrács, rézbogrács, vasfazék, rézüst stb. A bogrács az ország nyugati felében fazék néven, a Duna–Tisza közén bográcsként ismert, a keleti részén üstnek nevezik.

Zománcozott halászléfőző bogrács 10 literes

Zománcozott halászléfőző bogrács 10 literes

10,650 Ft

A zománcozott halászléfőző bogrács 10 literes anyaga 1,50 mm vastag zománcbevonatos vaslemez. Nyílt lángon a szabadban a legcélszerűbb használni.Figyelem! - Űrtartalom = a bogrács színültig töltve!Tisztítása: - használat előtt és után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!Figyelem!A halfőző bográcsot üresen nem szabad felhevíteni. A forró bográcsot csak a fülétől és edényfogó hőálló kesztyűvel fogható meg, mert a felhevült fémfelület égési sérülést okoz. A tűzről levéve csak hőálló felületre helyezhető. Amíg nem hűlt le addig nem mosogatható. A forró bogrács közelébe gyerek nem engedhető. A gyerekek elől elzárandó.Részletes méretleírás:- átmérő alsó belső: 32 cm; - felső belső: 24 cm- magasság belső: 18 cm; - külső: 18,5 cm- tömeg: 2,220 kg- űrtartalom: 10 liter..

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)