06 20/371-0869; 06 30/819-4818

Húsklopfoló, húspotyoló

A húsklopfoló, húspotyoló a hús szövetek lazítására, roncsolására szolgál. A húsklopfoló, húspotyoló sűrűn tüskézett oldala a hús szövetek roncsolására szolgál, a sima oldala inkább a hús szövetek lapításra, nyújtásra, mint például a hátszín, bélszín esetében, melyeknél nem szabad durvául megsérteni a hús szöveteit.
Kézi hús és rostlazító 19,50 cm

Banquet Csehország

Kézi hús és rostlazító 19,50 cm

3,450 Ft

A kézi hús és rostlazító 19,50 cm, vastag rozsdamentes hegyes acél tűkből álló, bakelit markolatú klopfoló eszköz. Ezek az acél tűk a húsba hatolva lazítják a hús rostjait, ezzel puhítva az állagát és lehetővé téve a jobb átsülést. A kézi hús és rostlazító segítségével könnyedén tudjuk előkészíteni a húsokat a sütéshez, amelyeknek az íze és állaga így jobbá válik. Minden állati eredetű hús rostjainak lazításához kiválóan alkalmas eszköz. Ennek a különleges klopfolónak köszönhetően a húsok megőrzik szaftosságukat, és a sült húsok (steakek) rendkívül puhák maradnak. A kézi hús és rostlazító a grillezésnél is jó szolgálatot tesz, majdnem 40%-kal csökkenti a sülési időt.1. Használata: - Használatba vétel előtt távolítsuk el a címkét, mosogassuk el forró mosogatószeres vízben, öblítsük le és szárítsa meg. A sütni való hús elkészítése nagyon egyszerű. Helyezzük a marha, sertés vagy bármilyen más állati eredetű húsból készült szeleteket egy vágódeszkára. Tegyük a húspuhítót a szeletre, és nyo..

Rostlazító hústű és páclé befecskendező

P.R.C

Rostlazító hústű és páclé befecskendező

rating

4,250 Ft

A rostlazító hústű és páclé befecskendező minden állati eredetű hús rostjainak lazításához kiválóan alkalmas eszköz. Ennek a különleges klopfoló és fecskendező eszköznek köszönhetően a húsok megőrzik szaftosságukat, és a sült húsok (steakek) rendkívül puhák maradnak.Használata: - Helyezzük a marha, sertés vagy bármilyen más állati eredetű húsból készült szeleteket egy vágódeszkára. Tegyük a húspuhítót a szeletre, és nyomjuk le a fogantyút. Ezáltal a tűket a húsba nyomjuk. Ismételjük meg ezt a folyamatot a hússzelet teljes felületén. A nagyon hegyes rozsdamentes tűk meglazítják (szétfeszítik) a hús rostjait, így az elkészített hús puhább lesz. Ha megpuhult, tetszés szerint pácolhatjuk és ízesíthetjük a húst. A három különleges fecskendőtűnek köszönhetően a húspác közvetlenül a vastagabb húsok belsejébe fecskendezhető, ezáltal egyenletesen és sokkal jobban magába szívja a fűszereket, a pácot. Megjegyzés: - Ennek a fecskendős húslágyítónak köszönhetően a steakek akár 40%-kal jobban fűszer..

Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)