06 20/371-0869; 06 30/819-4818

Répagyalu

Répagyalu, káposztagyalu, tökgyalu, uborkagyalu, paradicsomgyalu. A gyalu, gyaluk jelen esetben a zöldségek, gyümölcsök egyenletes darabolására használt eszköz. A gyalu váza készület fából, fémből, műanyagból, az éle viszont acél penge.

Állítható pengés Mandolin zöldségszeletelő

Magyar kisiparos

Állítható pengés Mandolin zöldségszeletelő

rating

1,650 Ft

Az állítható pengés Mandolin zöldségszeletelő a hagyma, cékla, káposzta, sárgarépa, uborka, zöldség szeletelésére használható gyaluló eszköz. A Mandolin zöldségszeletelő anyaga szilikon hatású kemény ütésálló műanyag (polisztirol) és acél penge. A zöldségszeletelő hátoldalán elhelyezett excentrikus kockák forgatásával 1 és 7 mm között állíthatjuk a kés, és gyalupad közötti távolságot.Tisztítása: - Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben nem mosható.Figyelem! - A Mandolin állítható pengés zöldségszeletelő borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. Mindig használjunk zöldség-gyümölcs fogó ujj és kézvédőt szeletelés közben. Gyerekek elől elzárandó.Részletes méretleírás:- hosszúság munkapad: 28 cm- szélesség: 11 cm; - munkafelület szélessége: 9,50 cm- magasság: 3 cm- állítható..

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)