Hagymatű
A hagymatű a szeletelni kívánt hagymába szúrva, lehetővé teszi az egyforma méretű szeletekre vágását a hagymának, anélkül, hogy az szétesne. A hagymatű egy hasznos eszköz a mindennapok konyhájában.Hagymatű, hagymafésű
1,850 Ft
A hagymatű, hagymafésű segítségével használatával biztosítva van az apróra vágott hagyma anélkül, hogy hagymaszagú maradna a kezünk, mivel nem kell az újainkkal tartanunk a hagymát, hogy ne essen szét. Használhatjuk más zöldségek szeletelésénél is: - például a paradicsomot tökéletes vékony szeletekre vághatjuk anélkül, hogy az szétfolyna, de akár répa, uborka, cékla, burgonya is felvágható a segítségével. A hagymatű, hagymafésű a kezdő és gyakorlott háziasszonyok számára is nélkülözhetetlen konyhai kellék. A hagymatű anyaga rozsdamentes acél, és szilikon alapú bakelit.Használata:- A hagymatűt beleszúrjuk a szeletelni kívánt hagymába, zöldségbe, vagy akár húsba, majd a tűk közötti réseket használva, egy éles késsel egyforma méretekre vágjuk a hagymát, a zöldségeket, vagy a húst.Tisztítása:- Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök has..