06 20/371-0869; 06 30/819-4818

Vajtartó

A vajtartó, a vaj felszolgálására és tárolására kialakított eszköz. A vaj, emlősállatok tejének zsíros származékából készült, emberi táplálkozásra szolgáló zsiradék. Tejszínből vagy tejfölből készítik, ami - a közhiedelemmel ellentétben - NEM aludttej készítésekor gyűlik össze annak felszínén, hanem a pár órát álló tej felszínén képződik.

A termék menü alkategóriái:

Rozsdamentes vajtartó átlátszó tetővel

Banquet Csehország

Rozsdamentes vajtartó átlátszó tetővel

3,850 Ft

A rozsdamentes vajtartó átlátszó tetővel anyaga rozsdamentes acéllemez és plexi (Poli-Metil-MetAkrilát) üvegszerű, átlátszó műanyag.Tisztítása: - használatbavétel előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben is mosható.Részletes méretleírás:A vajtartó alsó része:- hosszúság belső: 11,50 cm; - külső: 12,50 cm- szélesség belső: 9,50 cm; - külső: 11,20 cm- magasság belső: 1,90 cm; - külső: 2 cm- tömege: 0,080 kgA vajtartó felső része:- hosszúság belső: 14 cm; - külső: 14,40 cm- szélesség belső: 10,20 cm; - külső: 10,50 cm- magasság belső: 3,80 cm; - külső: 4 cm- tömege: 0,0,40 kgGesztenyepüré - Tejszínhabos csábításHozzávalók: 375 g pucolt, párolt gesztenye 300 ml tej 300 ml víz 100 g natúr krémsajt 40 g kristálycukor 60 g olvasztott vaj 75 ml víz 1 csipet só 1 db vaníliarúdElkészítése:Mielőtt elkezdenénk, minden gesztenyébe vágjunk x-eket egy..

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)