06 20/371-0869; 06 30/819-4818

Rozsdamentes vajtartó átlátszó tetővel

  • Ára: 3,850 Ft

A rozsdamentes vajtartó átlátszó tetővel anyaga rozsdamentes acéllemez és plexi (Poli-Metil-MetAkrilát) üvegszerű, átlátszó műanyag.Tisztítása: - használatbavétel előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben is mosható.Részletes méretleírás:A vajtartó alsó része:- hosszúság belső: 11,50 cm; - kül..

A rozsdamentes vajtartó átlátszó tetővel anyaga rozsdamentes acéllemez és plexi (Poli-Metil-MetAkrilát) üvegszerű, átlátszó műanyag.
Tisztítása: - használatbavétel előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben is mosható.

Részletes méretleírás:
A vajtartó alsó része:
- hosszúság belső: 11,50 cm; - külső: 12,50 cm
- szélesség belső: 9,50 cm; - külső: 11,20 cm
- magasság belső: 1,90 cm; - külső: 2 cm
- tömege: 0,080 kg

A vajtartó felső része:
- hosszúság belső: 14 cm; - külső: 14,40 cm
- szélesség belső: 10,20 cm; - külső: 10,50 cm
- magasság belső: 3,80 cm; - külső: 4 cm
- tömege: 0,0,40 kg

Gesztenyepüré - Tejszínhabos csábítás

Hozzávalók:
 375 g pucolt, párolt gesztenye
 300 ml tej
 300 ml víz
 100 g natúr krémsajt
 40 g kristálycukor
 60 g olvasztott vaj
 75 ml víz
 1 csipet só
 1 db vaníliarúd

Elkészítése:
Mielőtt elkezdenénk, minden gesztenyébe vágjunk x-eket egy kicsi, éles késsel. Tegyük a gesztenyéket egy tepsibe, öntsük le vízzel, majd 40 percre tegyük a sütőbe párolni. Amíg még meleg, könnyen le tudjuk szedni a héját, és kiszedni a fehér belsejét. A meghámozott gesztenyéket egy lábasba tesszük, ráöntjük a tejet, a vizet, majd fedő alatt, egy vaníliarúd kikapart belsejével puhára főzzük. A főzési idő nagyban függ a gesztenye minőségétől, de kb. egy óra. Ha megfőtt, akkor cukorszirupot főzünk a cukorból, a sóból, és a vízből. Leszűrjük a folyadékot a gesztenyéről, majd hozzáadjuk a sajtot, az olvasztott vajat, és a cukorszirupot. Ezután turmixgépben pürésítjük a gesztenyét. Egy tálba szedjük, fóliával lefedjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük pihenni.
Tejszínhabbal a tetején tálaljuk.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó