06 20/371-0869; 06 30/819-4818

Kézi hús és rostlazító 19,50 cm

  • Ára: 3,450 Ft

A kézi hús és rostlazító 19,50 cm, vastag rozsdamentes hegyes acél tűkből álló, bakelit markolatú klopfoló eszköz. Ezek az acél tűk a húsba hatolva lazítják a hús rostjait, ezzel puhítva az állagát és lehetővé téve a jobb átsülést. A kézi hús és rostlazító segítségével könnyedén tudjuk előkészíteni a húsokat a sütéshez, amelyeknek az íze és állaga így jobbá válik. Minden állati eredetű hús rostjai..

A kézi hús és rostlazító 19,50 cm, vastag rozsdamentes hegyes acél tűkből álló, bakelit markolatú klopfoló eszköz. Ezek az acél tűk a húsba hatolva lazítják a hús rostjait, ezzel puhítva az állagát és lehetővé téve a jobb átsülést. A kézi hús és rostlazító segítségével könnyedén tudjuk előkészíteni a húsokat a sütéshez, amelyeknek az íze és állaga így jobbá válik. Minden állati eredetű hús rostjainak lazításához kiválóan alkalmas eszköz. Ennek a különleges klopfolónak köszönhetően a húsok megőrzik szaftosságukat, és a sült húsok (steakek) rendkívül puhák maradnak. A kézi hús és rostlazító a grillezésnél is jó szolgálatot tesz, majdnem 40%-kal csökkenti a sülési időt.
1. Használata: - Használatba vétel előtt távolítsuk el a címkét, mosogassuk el forró mosogatószeres vízben, öblítsük le és szárítsa meg. A sütni való hús elkészítése nagyon egyszerű. Helyezzük a marha, sertés vagy bármilyen más állati eredetű húsból készült szeleteket egy vágódeszkára. Tegyük a húspuhítót a szeletre, és nyomjuk le a fogantyút. Ezáltal a tűket a húsba nyomjuk. Ismételjük meg ezt a folyamatot a hússzelet teljes felületén. A nagyon hegyes rozsdamentes tűk meglazítják (szétfeszítik) a hús rostjait, így az elkészített hús puhább lesz. Ha megpuhult, tetszés szerint pácolhatjuk és ízesíthetjük a húst. Megjegyzés: - Ennek a kézi húspuhító, hús rostlazítónak köszönhetően a steakek akár 40%-kal jobban fűszerezettek és szaftosabbak lesznek.
Használata biztonságos! - A hegyes tűk csak akkor mennek bele a húsba, amikor a fogantyút lenyomjuk, és maguktól visszahúzódnak, amikor elengedjük, így tökéletes biztonságot nyújtva a használat során.
Ajánljuk a steak, rántott hús, inas húsok előkészítéséhez
Használatával a hústermékek puhábbak, lazább szerkezetűek és ízletesebbek lesznek.
2. Tisztítása: - Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben nem mosható.
Figyelem!
3. Figyelem: - Nem gyermekjáték, ezért a gyermekek elől gondosan el kell zárni, mert könnyen súlyos vérzéssel és nagy fájdalommal járó szúrásos sérüléseket okozhatnak magukon vagy másokon!

Részletes méretleírás:
A kézi hús és rostlazító munkafelülete:
- hosszúság: 5 cm
- szélesség: 5 cm
A rostlazító hosszúsága (magasság) markolattal: 19,50 cm
- tűk hosszúsága: 3 cm
- tűk átmérője: 3 mm
- tűk száma: 20 db
A rostlazító tömege: 0,160 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó